• Douclas MacArthur De soldaat bidt bovenal om vrede, want het is de soldaat die moet lijden en de diepste wonden en littekens van oorlog moet dragen.
  Origineel: The soldier above all others prays for peace, for it is the soldier who must suffer and bear the deepest wounds and scars of war.
  Douclas MacArthur
  Amerikaans generaal 1880-1964
  Douclas MacArthur
  - +
  +2
Douclas MacArthur - De soldaat bidt bovenal om vrede, want het is de soldaat die moet lijden en de diepste wonden en littekens van oorlog moet dragen.
De soldaat bidt bovenal om vrede, want het is de soldaat die moet lijden en de diepste wonden en littekens van oorlog moet dragen. van : Douclas MacArthur
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops De soldaat bidt bovenal om vrede, want het is de soldaat die moet lijden en de diepste wonden en littekens van oorlog moet dragen.
- Douclas MacArthur Citaten.NET