• Douglas Engelbart Het belangrijkste aan alle grote problemen in de wereld is dat ze collectief aangepakt moeten worden. Als we niet collectief slimmer worden, zijn we gedoemd.
    Origineel: The key thing about all the world's big problems is that they have to be dealt with collectively. If we don't get collectively smarter, we're doomed.
    Bron: Intelligence in the Internet Age, New York Times 19-9-2005, Intelligence in the Internet Age
    Douglas Engelbart
    Amerikaans uitvinder (o.a. van de computer muis) 1925-2013
    - +
     0
Laden...
Douglas Engelbart - Het belangrijkste aan alle grote problemen in de wereld is dat ze collectief aangepakt moeten worden. Als we niet collectief slimmer worden, zijn we gedoemd.
Het belangrijkste aan alle grote problemen in de wereld is dat ze collectief aangepakt moeten worden. Als we niet collectief slimmer worden, zijn we gedoemd. van : Douglas Engelbart
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest mountains-with-lake plant-drops purple-flower river-forest road-with-clouds sky-stars straat-stad sun-over-waterfall yellow-wheat z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Het belangrijkste aan alle grote problemen in de wereld is dat ze collectief aangepakt moeten worden. Als we niet collectief slimmer worden, zijn we gedoemd.
- Douglas Engelbart Citaten.NET