• E. von Feuchtersleben De school spreekt altijd over een oneindige mogelijkheid en een eindige realiteit. En toch is alleen het mogelijke eindig, maar het reële is oneindig.
    Origineel: Die Schule spricht immer von einer unendlichen Möglichkeit und einer endlichen Wirklichkeit. Und doch ist nur das Mögliche endlich, das Wirkliche aber unendlich.
    Bron: Aphorismen (1837)
    E. von Feuchtersleben
    Oostenrijks dichter, filosoof en geneeskundige 1806-1849
    - +
     0
Laden...
E. von Feuchtersleben - De school spreekt altijd over een oneindige mogelijkheid en een eindige realiteit. En toch is alleen het mogelijke eindig, maar het reële is oneindig.
De school spreekt altijd over een oneindige mogelijkheid en een eindige realiteit. En toch is alleen het mogelijke eindig, maar het reële is oneindig. van : E. von Feuchtersleben
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise mountains-with-lake plant-drops purple-flower river-forest road-with-clouds sky-stars straat-stad sun-over-waterfall yellow-wheat z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest De school spreekt altijd over een oneindige mogelijkheid en een eindige realiteit. En toch is alleen het mogelijke eindig, maar het reële is oneindig.
- E. von Feuchtersleben Citaten.NET