• Ellen Key Alles, alles in oorlog is barbaars ... Maar de ergste barbaarsheid van de oorlog is dat het mensen collectief dwingt om handelingen te plegen waartegen ze ieder voor zich in opstand zouden komen met hun hele wezen.
    Ellen Key
    Zweeds schrijfster, pedagoge en feministe 1849-1926
    Ellen Key
    - +
    +18
Ellen Key - Alles, alles in oorlog is barbaars ... Maar de ergste barbaarsheid van de oorlog is dat het mensen collectief dwingt om handelingen te plegen waartegen ze ieder voor zich in opstand zouden komen met hun hele wezen.
Alles, alles in oorlog is barbaars ... Maar de ergste barbaarsheid van de oorlog is dat het mensen collectief dwingt om handelingen te plegen waartegen ze ieder voor zich in opstand zouden komen met hun hele wezen. van : Ellen Key
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Alles, alles in oorlog is barbaars ... Maar de ergste barbaarsheid van de oorlog is dat het mensen collectief dwingt om handelingen te plegen waartegen ze ieder voor zich in opstand zouden komen met hun hele wezen.
- Ellen Key Citaten.NET