• Erich Fromm Liefde is de mogelijkheid een band met iets of iemand buiten het eigen zelf aan te gaan, zich één met anderen te voelen, met behoud van de eigen integriteit en onafhankelijkheid.
    Origineel: Love is the [...] union that allows one to put oneself into relationship with others, to feel one with others, without limiting the sense of integrity and independence.
    Bron: Credo (1965)
    Erich Fromm
    Duits - Amerikaans filosoof en psycholoog 1900-1980
    Erich Fromm
    - +
    +22
Erich Fromm - Liefde is de mogelijkheid een band met iets of iemand buiten het eigen zelf aan te gaan, zich één met anderen te voelen, met behoud van de eigen integriteit en onafhankelijkheid.
Liefde is de mogelijkheid een band met iets of iemand buiten het eigen zelf aan te gaan, zich één met anderen te voelen, met behoud van de eigen integriteit en onafhankelijkheid. van : Erich Fromm
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Liefde is de mogelijkheid een band met iets of iemand buiten het eigen zelf aan te gaan, zich één met anderen te voelen, met behoud van de eigen integriteit en onafhankelijkheid.
- Erich Fromm Citaten.NET