• Erich Fromm De toepassing van psychoanalyse op de sociologie moet absoluut waken voor de fout om psychoanalytische antwoorden te willen geven wanneer voor sociologische vragen economische, technische of politieke feiten echte en voldoende verklaring bieden.
    Origineel: Die Anwendung der Psychoanalyse auf die Soziologie muß sich gewiss vor dem Fehler hüten, da psychoanalytische Antworten geben zu wollen, wo ökonomische, technische, politische Tatsachen die wirkliche und ausreichende Erklärung soziologischer Fragen geben.
    Bron: Psychoanalyse und Soziologie (1929)
    Erich Fromm
    Duits - Amerikaans filosoof en psycholoog 1900-1980
    Erich Fromm
    - +
    +2
Laden...
Erich Fromm - De toepassing van psychoanalyse op de sociologie moet absoluut waken voor de fout om psychoanalytische antwoorden te willen geven wanneer voor sociologische vragen economische, technische of politieke feiten echte en voldoende verklaring bieden.
De toepassing van psychoanalyse op de sociologie moet absoluut waken voor de fout om psychoanalytische antwoorden te willen geven wanneer voor sociologische vragen economische, technische of politieke feiten echte en voldoende verklaring bieden. van: Erich Fromm
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
De toepassing van psychoanalyse op de sociologie moet absoluut waken voor de fout om psychoanalytische antwoorden te willen geven wanneer voor sociologische vragen economische, technische of politieke feiten echte en voldoende verklaring bieden.
- Erich Fromm
Citaten.NET