• Erich Fromm De menselijke geschiedenis begon met een daad van ongehoorzaamheid, en het is niet onwaarschijnlijk dat deze zal worden beëindigd met een daad van gehoorzaamheid.
  Origineel: Human history began with an act of disobedience, and it is not unlikely that it will be terminated by an act of obedience.
  Bron: On Disobedience and Other Essays (1981) Disobedience as a Psychological and Moral Problem
  Erich Fromm
  Duits - Amerikaans filosoof en psycholoog 1900-1980
  Erich Fromm
  - +
  +3
Erich Fromm - De menselijke geschiedenis begon met een daad van ongehoorzaamheid, en het is niet onwaarschijnlijk dat deze zal worden beëindigd met een daad van gehoorzaamheid.
De menselijke geschiedenis begon met een daad van ongehoorzaamheid, en het is niet onwaarschijnlijk dat deze zal worden beëindigd met een daad van gehoorzaamheid. van : Erich Fromm
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black De menselijke geschiedenis begon met een daad van ongehoorzaamheid, en het is niet onwaarschijnlijk dat deze zal worden beëindigd met een daad van gehoorzaamheid.
- Erich Fromm Citaten.NET