• F. Scott Fitzgerald Plots realiseerde ze zich dat wat ze betreurde niet het verloren verleden was, maar de verloren toekomst, niet dat wat niet was geweest, maar dat wat nooit zou zijn.
  Origineel: Suddenly she realized that what she was regretting was not the lost past but the lost future, not what had not been but what would never be.
  Bron: The Complete Works of F. Scott Fitzgerald (2015)
  F. Scott Fitzgerald
  Amerikaans schrijver 1896-1940
  F. Scott Fitzgerald
  - +
   0
Laden...
F. Scott Fitzgerald - Plots realiseerde ze zich dat wat ze betreurde niet het verloren verleden was, maar de verloren toekomst, niet dat wat niet was geweest, maar dat wat nooit zou zijn.
Plots realiseerde ze zich dat wat ze betreurde niet het verloren verleden was, maar de verloren toekomst, niet dat wat niet was geweest, maar dat wat nooit zou zijn. van : F. Scott Fitzgerald
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Plots realiseerde ze zich dat wat ze betreurde niet het verloren verleden was, maar de verloren toekomst, niet dat wat niet was geweest, maar dat wat nooit zou zijn.
- F. Scott Fitzgerald Citaten.NET