• Ferdinando Galiani Om mezelf af te leiden, heb ik twee katten, en bestudeer hun gewoonten: weet dat het een volledig nieuwe wetenschap en studie is. Katten zijn al eeuwen grootgebracht, toch vind ik niemand die ze goed heeft bestudeerd.
    Origineel: Per distrarmi, allevo due gatti, e studio i loro costumi: sappiate che รจ una scienza e uno studio del tutto nuovo. Sono secoli che si allevano gatti, e tuttavia non trovo nessuno che li abbia ben studiati.
    Bron: Sentenze e motti di spirito
    Ferdinando Galiani
    Italiaans econoom 1728-1787
    Ferdinando Galiani
    - +
    +1
Laden...
Ferdinando Galiani - Om mezelf af te leiden, heb ik twee katten, en bestudeer hun gewoonten: weet dat het een volledig nieuwe wetenschap en studie is. Katten zijn al eeuwen grootgebracht, toch vind ik niemand die ze goed heeft bestudeerd.
Om mezelf af te leiden, heb ik twee katten, en bestudeer hun gewoonten: weet dat het een volledig nieuwe wetenschap en studie is. Katten zijn al eeuwen grootgebracht, toch vind ik niemand die ze goed heeft bestudeerd. van: Ferdinando Galiani
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Om mezelf af te leiden, heb ik twee katten, en bestudeer hun gewoonten: weet dat het een volledig nieuwe wetenschap en studie is. Katten zijn al eeuwen grootgebracht, toch vind ik niemand die ze goed heeft bestudeerd.
- Ferdinando Galiani
Citaten.NET