• Francois René de Chateaubriand De aristocratie heeft drie treden: de tijd van superioriteit, de tijd van voorrechten, en de tijd van ijdelheden. Van de eerste overgegaan, degenereert zij in de tweede, en sterft in de laatste.
    Origineel: L'aristocratie a trois âges successifs: l'âge des supériorités, l'âge des privilèges, l'âge des vanités ; sortie du premier, elle dégènère dans le second et s'éteint dans le dernier.
    Bron: Mémoires d'outre-tombe I, 1
    Francois René de Chateaubriand
    Frans dichter, schrijver en politicus 1768-1848
    Francois René de Chateaubriand
    - +
     0
Laden...
Francois René de Chateaubriand - De aristocratie heeft drie treden: de tijd van superioriteit, de tijd van voorrechten, en de tijd van ijdelheden. Van de eerste overgegaan, degenereert zij in de tweede, en sterft in de laatste.
De aristocratie heeft drie treden: de tijd van superioriteit, de tijd van voorrechten, en de tijd van ijdelheden. Van de eerste overgegaan, degenereert zij in de tweede, en sterft in de laatste. van : Francois René de Chateaubriand
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest De aristocratie heeft drie treden: de tijd van superioriteit, de tijd van voorrechten, en de tijd van ijdelheden. Van de eerste overgegaan, degenereert zij in de tweede, en sterft in de laatste.
- Francois René de Chateaubriand Citaten.NET