• Franklin D. Roosevelt Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets.
  Origineel: It is common sense to take a method and try it. If it fails, admit it frankly and try another, but above all try something.
  Franklin D. Roosevelt
  Amerikaans staatsman en president (26e) 1882-1945
  Franklin D. Roosevelt
  - +
  +13
Franklin D. Roosevelt - Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets.
Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets. van : Franklin D. Roosevelt
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets.
- Franklin D. Roosevelt Citaten.NET