• Freddie Mercury Je kunt alles in de wereld hebben en toch de eenzaamste man zijn. En dat is de meest bittere vorm van eenzaamheid, succes heeft me een verafgoding en miljoenen ponden opgeleverd. Maar het heeft me ook belet het enige te hebben dat we allemaal nodig hebben: een liefdevolle, langdurige relatie.
    Origineel: You can have everything in the world and still be the loneliest man. And that is the most bitter type of loneliness, success has brought me world idolisation and millions of pounds. But it's prevented me from having the one thing we all need: A loving, ongoing relationship.
    Bron: Rock On Freddie (1985) Interview. Voor de volledige tekst zie: queenarchives.com
    Freddie Mercury
    Brits rockmusikant, zanger van Queen 1946-1991
    Freddie Mercury
    - +
    +6
Freddie Mercury - Je kunt alles in de wereld hebben en toch de eenzaamste man zijn. En dat is de meest bittere vorm van eenzaamheid, succes heeft me een verafgoding en miljoenen ponden opgeleverd. Maar het heeft me ook belet het enige te hebben dat we allemaal nodig hebben: een liefdevolle, langdurige relatie.
Je kunt alles in de wereld hebben en toch de eenzaamste man zijn. En dat is de meest bittere vorm van eenzaamheid, succes heeft me een verafgoding en miljoenen ponden opgeleverd. Maar het heeft me ook belet het enige te hebben dat we allemaal nodig hebben: een liefdevolle, langdurige relatie. van: Freddie Mercury
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Je kunt alles in de wereld hebben en toch de eenzaamste man zijn. En dat is de meest bittere vorm van eenzaamheid, succes heeft me een verafgoding en miljoenen ponden opgeleverd. Maar het heeft me ook belet het enige te hebben dat we allemaal nodig hebben: een liefdevolle, langdurige relatie.
- Freddie Mercury
Citaten.NET