• Friedrich Nietzsche En dit is de grote middag, als de mens staat op het midden van zijn baan tussen dier en Übermensch en als hij zijn weg ten avond viert als hoogste hoop, want het is de weg tot een nieuwe morgen.
    Origineel: Und das ist der grosse Mittag, da der Mensch auf der Mitte seiner Bahn steht zwischen Thier und Übermensch und seinen Weg zum Abende als seine höchste Hoffnung feiert: denn es ist der Weg zu einem neuen Morgen.
    Bron: Aldus sprak Zarathoestra
    Friedrich Nietzsche
    Duits dichter en filosoof 1844-1900
    - +
     0
Friedrich Nietzsche - En dit is de grote middag, als de mens staat op het midden van zijn baan tussen dier en Übermensch en als hij zijn weg ten avond viert als hoogste hoop, want het is de weg tot een nieuwe morgen.
En dit is de grote middag, als de mens staat op het midden van zijn baan tussen dier en Übermensch en als hij zijn weg ten avond viert als hoogste hoop, want het is de weg tot een nieuwe morgen. van : Friedrich Nietzsche
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower En dit is de grote middag, als de mens staat op het midden van zijn baan tussen dier en Übermensch en als hij zijn weg ten avond viert als hoogste hoop, want het is de weg tot een nieuwe morgen.
- Friedrich Nietzsche Citaten.NET