• Friedrich Nietzsche Het kleinste geluk, zolang het maar ononderbroken voortduurt en gelukkig maakt, is onvergelijkelijk veel méér dan het grootste, dat zich alleen als episode, als het ware als gril, als gekke inval, tussen louter onlust, begeerte en ontbering voordoet.
  Bron: Oneigentijdse beschouwingen (1873) Over nut en nadeel van de geschiedenis van het leven
  Friedrich Nietzsche
  Duits dichter en filosoof 1844-1900
  Friedrich Nietzsche
  - +
   0
Laden...
Friedrich Nietzsche - Het kleinste geluk, zolang het maar ononderbroken voortduurt en gelukkig maakt, is onvergelijkelijk veel méér dan het grootste, dat zich alleen als episode, als het ware als gril, als gekke inval, tussen louter onlust, begeerte en ontbering voordoet.
Het kleinste geluk, zolang het maar ononderbroken voortduurt en gelukkig maakt, is onvergelijkelijk veel méér dan het grootste, dat zich alleen als episode, als het ware als gril, als gekke inval, tussen louter onlust, begeerte en ontbering voordoet. van: Friedrich Nietzsche
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Het kleinste geluk, zolang het maar ononderbroken voortduurt en gelukkig maakt, is onvergelijkelijk veel méér dan het grootste, dat zich alleen als episode, als het ware als gril, als gekke inval, tussen louter onlust, begeerte en ontbering voordoet.
- Friedrich Nietzsche
Citaten.NET