• G. C. Lichtenberg Koningen geloven dikwijls, dat wat hun generaals en admiraals verrichten, voortspruit uit patriottisme en ijver voor de eer van hun vorst. Maar vaak ligt de ganse drijfveer van grote daden in een meisje dat de krant leest.
    Origineel: Die Könige glauben oft, das was ihre Generale und Admirale tun, sei Patriotismus und Eifer für ihre eigne Ehre. Öfters ist die ganze Triebfeder großer Taten ein Mädchen, welches die Zeitung liest.
    Bron: Sudelbuch H H 47
    G. C. Lichtenberg
    Duits schrijver en natuurkundige 1742-1799
    G. C. Lichtenberg
    - +
    +3
Laden...
G. C. Lichtenberg - Koningen geloven dikwijls, dat wat hun generaals en admiraals verrichten, voortspruit uit patriottisme en ijver voor de eer van hun vorst. Maar vaak ligt de ganse drijfveer van grote daden in een meisje dat de krant leest.
Koningen geloven dikwijls, dat wat hun generaals en admiraals verrichten, voortspruit uit patriottisme en ijver voor de eer van hun vorst. Maar vaak ligt de ganse drijfveer van grote daden in een meisje dat de krant leest. van: G. C. Lichtenberg
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Koningen geloven dikwijls, dat wat hun generaals en admiraals verrichten, voortspruit uit patriottisme en ijver voor de eer van hun vorst. Maar vaak ligt de ganse drijfveer van grote daden in een meisje dat de krant leest.
- G. C. Lichtenberg
Citaten.NET