• G. C. Lichtenberg Ik heb altijd bevonden, dat de zogenaamde slechte mensen er bij winnen, wanneer men ze nauwkeuriger leert kennen, en dat de goeden er bij verliezen.
    Origineel: Ich habe immer gefunden, die sogenannten schlechten Leute gewinnen, wenn man sie genauer kennenlernt, und die guten verlieren.
    Bron: Sudelbuch G G 67
    G. C. Lichtenberg
    Duits schrijver en natuurkundige 1742-1799
    - +
     0
Laden...
G. C. Lichtenberg - Ik heb altijd bevonden, dat de zogenaamde slechte mensen er bij winnen, wanneer men ze nauwkeuriger leert kennen, en dat de goeden er bij verliezen.
Ik heb altijd bevonden, dat de zogenaamde slechte mensen er bij winnen, wanneer men ze nauwkeuriger leert kennen, en dat de goeden er bij verliezen. van : G. C. Lichtenberg
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Ik heb altijd bevonden, dat de zogenaamde slechte mensen er bij winnen, wanneer men ze nauwkeuriger leert kennen, en dat de goeden er bij verliezen.
- G. C. Lichtenberg Citaten.NET