• George Savile Marquess of Halifax Dankbaarheid kan niet worden aangeschaft, maar moet zijn aangeboren. Alle verplichtingen ter wereld zullen haar niet verwekken. Uiterlijk vertoon kan worden gemaakt om de eisen van het fatsoen te bevredigen en verwijt te ontgaan; doch een waar gevoel van dankbaarheid is een gave der natuur, en kan niet verworven worden.
    Origineel: I am of an Opinion, in which I am every Day more confirmed by Observation, that Gratitude is one of those things that cannot be bought. It must be born with Men, or else all the Obligations in the World will not create it. An outward Show may be made to satisfy Decency, and to prevent Reproach; but a real Sense of a kind thing is a Gift of Nature, and never was, nor can be acquired.
    Bron: Character of King Charles the Second
    George Savile Marquess of Halifax
    Engels staatsman en auteur 1633-1695
    George Savile Marquess of Halifax
    - +
    +3
Laden...
George Savile Marquess of Halifax - Dankbaarheid kan niet worden aangeschaft, maar moet zijn aangeboren. Alle verplichtingen ter wereld zullen haar niet verwekken. Uiterlijk vertoon kan worden gemaakt om de eisen van het fatsoen te bevredigen en verwijt te ontgaan; doch een waar gevoel van dankbaarheid is een gave der natuur, en kan niet verworven worden.
Dankbaarheid kan niet worden aangeschaft, maar moet zijn aangeboren. Alle verplichtingen ter wereld zullen haar niet verwekken. Uiterlijk vertoon kan worden gemaakt om de eisen van het fatsoen te bevredigen en verwijt te ontgaan; doch een waar gevoel van dankbaarheid is een gave der natuur, en kan niet verworven worden. van: George Savile Marquess of Halifax
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Dankbaarheid kan niet worden aangeschaft, maar moet zijn aangeboren. Alle verplichtingen ter wereld zullen haar niet verwekken. Uiterlijk vertoon kan worden gemaakt om de eisen van het fatsoen te bevredigen en verwijt te ontgaan; doch een waar gevoel van dankbaarheid is een gave der natuur, en kan niet verworven worden.
- George Savile Marquess of Halifax
Citaten.NET