• Georges Feydeau Mijn enige lichaamsbeweging is het naar begrafenissen gaan van mijn vrienden die veel aan lichaamsbeweging deden om gezond te blijven.
    Origineel: Ma seule gymnastique, c'est d'aller aux enterrements de mes amis qui faisaient de la gymnastique pour rester en bonne santé.
    Bron: toegeschreven
    Georges Feydeau
    Frans toneelschrijver 1862-1921
    Georges Feydeau
    - +
    +5
Laden...
Georges Feydeau - Mijn enige lichaamsbeweging is het naar begrafenissen gaan van mijn vrienden die veel aan lichaamsbeweging deden om gezond te blijven.
Mijn enige lichaamsbeweging is het naar begrafenissen gaan van mijn vrienden die veel aan lichaamsbeweging deden om gezond te blijven. van : Georges Feydeau
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Mijn enige lichaamsbeweging is het naar begrafenissen gaan van mijn vrienden die veel aan lichaamsbeweging deden om gezond te blijven.
- Georges Feydeau Citaten.NET