• Gerald Barry Het is belangrijk om aan de niet-vrije wereld te laten zien dat een van de voorrechten van democratie is om vrij te zijn, om te reizen, om om te gaan met wie je wilt en om kennis en ideeën uit te wisselen.
  Origineel: It is important to demonstrate to the unfree world that one of the privileges of democracies is to enjoy freedom of travel and intercourse and the exchange of knowledge and ideas.
  Bron: English Speaking World 1950
  Gerald Barry
  Iers politiek journalist 1947-2011
  Gerald Barry
  - +
  -1
Laden...
Gerald Barry - Het is belangrijk om aan de niet-vrije wereld te laten zien dat een van de voorrechten van democratie is om vrij te zijn, om te reizen, om om te gaan met wie je wilt en om kennis en ideeën uit te wisselen.
Het is belangrijk om aan de niet-vrije wereld te laten zien dat een van de voorrechten van democratie is om vrij te zijn, om te reizen, om om te gaan met wie je wilt en om kennis en ideeën uit te wisselen. van: Gerald Barry
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Het is belangrijk om aan de niet-vrije wereld te laten zien dat een van de voorrechten van democratie is om vrij te zijn, om te reizen, om om te gaan met wie je wilt en om kennis en ideeën uit te wisselen.
- Gerald Barry
Citaten.NET