• Gerrit Komrij Ik moet altijd lachen als ik hoor dat wetenschapsmensen op zoek zijn naar sporen van buitenaardse intelligentie. Hoeveel moeite het al niet kost die op aarde te vinden!
    Bron: Eendagsvliegen (2005)
    Gerrit Komrij
    Nederlands schrijver 1944-2012
    Gerrit Komrij
    - +
    +12
Gerrit Komrij - Ik moet altijd lachen als ik hoor dat wetenschapsmensen op zoek zijn naar sporen van buitenaardse intelligentie. Hoeveel moeite het al niet kost die op aarde te vinden!
Ik moet altijd lachen als ik hoor dat wetenschapsmensen op zoek zijn naar sporen van buitenaardse intelligentie. Hoeveel moeite het al niet kost die op aarde te vinden! van : Gerrit Komrij
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Ik moet altijd lachen als ik hoor dat wetenschapsmensen op zoek zijn naar sporen van buitenaardse intelligentie. Hoeveel moeite het al niet kost die op aarde te vinden!
- Gerrit Komrij Citaten.NET