• Gilles Deleuze Wordingen zijn bijna niet waar te nemen, het zijn handelingen die slechts vervat kunnen worden in een leven, uitgedrukt in een stijl.
  Origineel: Les devenirs, c'est le plus imperceptible, ce sont des actes qui ne peuvent être contenus que dans une vie, exprimés dans un style.
  Bron: Dialogues (1977) p.8
  Gilles Deleuze
  Frans filosoof 1925-1995
  Gilles Deleuze
  - +
  +2
Gilles Deleuze - Wordingen zijn bijna niet waar te nemen, het zijn handelingen die slechts vervat kunnen worden in een leven, uitgedrukt in een stijl.
Wordingen zijn bijna niet waar te nemen, het zijn handelingen die slechts vervat kunnen worden in een leven, uitgedrukt in een stijl. van : Gilles Deleuze
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Wordingen zijn bijna niet waar te nemen, het zijn handelingen die slechts vervat kunnen worden in een leven, uitgedrukt in een stijl.
- Gilles Deleuze Citaten.NET