• Gloria Steinem Het doel van feminisme is om het unieke van het individu te bevrijden en te begrijpen dat in ieder van ons een unieke mens is die een combinatie is van erfelijkheid en omgeving.
    Origineel: The purpose of feminism is to free the uniqueness of the individual and to understand that inside each of us is a unique human being who is a combination of heredity and environment.
    Gloria Steinem
    Amerikaans feministisch schrijver 1934-
    Gloria Steinem
    - +
    +1
Laden...
Gloria Steinem - Het doel van feminisme is om het unieke van het individu te bevrijden en te begrijpen dat in ieder van ons een unieke mens is die een combinatie is van erfelijkheid en omgeving.
Het doel van feminisme is om het unieke van het individu te bevrijden en te begrijpen dat in ieder van ons een unieke mens is die een combinatie is van erfelijkheid en omgeving. van : Gloria Steinem
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Het doel van feminisme is om het unieke van het individu te bevrijden en te begrijpen dat in ieder van ons een unieke mens is die een combinatie is van erfelijkheid en omgeving.
- Gloria Steinem Citaten.NET