• Gloria Steinem Iemand heeft mij eens gevraagd waarom vrouwen niet zo veel gokken als mannen en ik gaf het begrijpelijke antwoord dat we niet zoveel geld hebben. Dat was een waar maar onvolledig antwoord. In feite is het gehele instinct van vrouwen voor gokken al bevredigd door het huwelijk.
    Origineel: Someone once asked me why women don't gamble as much as men do and I gave the commonsensical reply that we don't have as much money. That was a true but incomplete answer. In fact, women's total instinct for gambling is satisfied by marriage.
    Gloria Steinem
    Amerikaans feministisch schrijver 1934-
    Gloria Steinem
    - +
    +3
Laden...
Gloria Steinem - Iemand heeft mij eens gevraagd waarom vrouwen niet zo veel gokken als mannen en ik gaf het begrijpelijke antwoord dat we niet zoveel geld hebben. Dat was een waar maar onvolledig antwoord. In feite is het gehele instinct van vrouwen voor gokken al bevredigd door het huwelijk.
Iemand heeft mij eens gevraagd waarom vrouwen niet zo veel gokken als mannen en ik gaf het begrijpelijke antwoord dat we niet zoveel geld hebben. Dat was een waar maar onvolledig antwoord. In feite is het gehele instinct van vrouwen voor gokken al bevredigd door het huwelijk. van: Gloria Steinem
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Iemand heeft mij eens gevraagd waarom vrouwen niet zo veel gokken als mannen en ik gaf het begrijpelijke antwoord dat we niet zoveel geld hebben. Dat was een waar maar onvolledig antwoord. In feite is het gehele instinct van vrouwen voor gokken al bevredigd door het huwelijk.
- Gloria Steinem
Citaten.NET