• Gottfried Wilhelm von Leibniz Er gaat geen kracht verloren in de wereld, en niet alleen de zielen van mensen zijn onsterfelijk, maar ook hun daden. Ze leven voort in de effecten.
    Origineel: Keine Kraft geht in der Welt verloren, und nicht bloß die Seelen der Menschen sind unsterblich, sondern auch ihre Handlungen. Sie leben fort in den Wirkungen.
    Gottfried Wilhelm von Leibniz
    Duits wiskundige, filosoof, natuurkundige en diplomaat 1646-1716
    - +
    +2
Laden...
Gottfried Wilhelm von Leibniz - Er gaat geen kracht verloren in de wereld, en niet alleen de zielen van mensen zijn onsterfelijk, maar ook hun daden. Ze leven voort in de effecten.
Er gaat geen kracht verloren in de wereld, en niet alleen de zielen van mensen zijn onsterfelijk, maar ook hun daden. Ze leven voort in de effecten. van : Gottfried Wilhelm von Leibniz
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Er gaat geen kracht verloren in de wereld, en niet alleen de zielen van mensen zijn onsterfelijk, maar ook hun daden. Ze leven voort in de effecten.
- Gottfried Wilhelm von Leibniz Citaten.NET