• Gottfried Wilhelm von Leibniz Iedereen die het enorme belang van religie onderschat, draagt alleen maar bij aan het toenemen van het bijgeloof, en met het ophouden van de vrees voor God begint het ontketenen van alle hartstochten.
    Origineel: Wer die ungeheure Bedeutung der Religion unterschätzt, arbeitet trotz aller Aufklärung nur dem Aberglauben in die Hände, und mit dem Aufhören der Gottesfurcht beginnt die Entfesselung aller Leidenschaften.
    Gottfried Wilhelm von Leibniz
    Duits wiskundige, filosoof, natuurkundige en diplomaat 1646-1716
    - +
    -1
Laden...
Gottfried Wilhelm von Leibniz - Iedereen die het enorme belang van religie onderschat, draagt alleen maar bij aan het toenemen van het bijgeloof, en met het ophouden van de vrees voor God begint het ontketenen van alle hartstochten.
Iedereen die het enorme belang van religie onderschat, draagt alleen maar bij aan het toenemen van het bijgeloof, en met het ophouden van de vrees voor God begint het ontketenen van alle hartstochten. van : Gottfried Wilhelm von Leibniz
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest mountains-with-lake plant-drops purple-flower road-with-clouds sky-stars straat-stad sun-over-waterfall yellow-wheat z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Iedereen die het enorme belang van religie onderschat, draagt alleen maar bij aan het toenemen van het bijgeloof, en met het ophouden van de vrees voor God begint het ontketenen van alle hartstochten.
- Gottfried Wilhelm von Leibniz Citaten.NET