• H. P. Lovecraft Wat een mens doet voor zijn geld is van weinig betekenis. Wat hij is, hoe hij als een gevoelige instrument reageert op de schoonheid van de wereld, dat is alles!
    Origineel: What a man does for pay is of little significance. What he is, as a sensitive instrument responsive to the world's beauty, is everything!
    H. P. Lovecraft
    Amerikaans fantasy- en horrorschrijver 1890-1937
    - +
    +1
Laden...
H. P. Lovecraft - Wat een mens doet voor zijn geld is van weinig betekenis. Wat hij is, hoe hij als een gevoelige instrument reageert op de schoonheid van de wereld, dat is alles!
Wat een mens doet voor zijn geld is van weinig betekenis. Wat hij is, hoe hij als een gevoelige instrument reageert op de schoonheid van de wereld, dat is alles! van : H. P. Lovecraft
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest mountains-with-lake plant-drops purple-flower river-forest road-with-clouds sky-stars straat-stad sun-over-waterfall yellow-wheat z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Wat een mens doet voor zijn geld is van weinig betekenis. Wat hij is, hoe hij als een gevoelige instrument reageert op de schoonheid van de wereld, dat is alles!
- H. P. Lovecraft Citaten.NET