• H. P. Lovecraft Er zijn waarschijnlijk in totaal slechts zeven personen die mijn werk weten te waarderen; en dat is genoeg. Ik zou zelfs schrijven als ikzelf de enige geduldige lezer was, want mijn doel is slechts zelfexpressie.
  Origineel: There are probably seven persons, in all, who really like my work; and they are enough. I should write even if I were the only patient reader, for my aim is merely self-expression.
  H. P. Lovecraft
  Amerikaans fantasy- en horrorschrijver 1890-1937
  H. P. Lovecraft
  - +
   0
Laden...
H. P. Lovecraft - Er zijn waarschijnlijk in totaal slechts zeven personen die mijn werk weten te waarderen; en dat is genoeg. Ik zou zelfs schrijven als ikzelf de enige geduldige lezer was, want mijn doel is slechts zelfexpressie.
Er zijn waarschijnlijk in totaal slechts zeven personen die mijn werk weten te waarderen; en dat is genoeg. Ik zou zelfs schrijven als ikzelf de enige geduldige lezer was, want mijn doel is slechts zelfexpressie. van : H. P. Lovecraft
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Er zijn waarschijnlijk in totaal slechts zeven personen die mijn werk weten te waarderen; en dat is genoeg. Ik zou zelfs schrijven als ikzelf de enige geduldige lezer was, want mijn doel is slechts zelfexpressie.
- H. P. Lovecraft Citaten.NET