• Harper Lee Schrijven is iets dat je nooit zult leren op een universiteit of school. Het is iets dat in je zit, en als het er niet is, kan niets het daar plaatsen.
  Origineel: Writing is something you'll never learn in any university or at any school. It's something that is within you, and if it isn't there, nothing can put it there.
  Harper Lee
  Amerikaans auteur 1926-2016
  Harper Lee
  - +
  +1
Harper Lee - Schrijven is iets dat je nooit zult leren op een universiteit of school. Het is iets dat in je zit, en als het er niet is, kan niets het daar plaatsen.
Schrijven is iets dat je nooit zult leren op een universiteit of school. Het is iets dat in je zit, en als het er niet is, kan niets het daar plaatsen. van : Harper Lee
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Schrijven is iets dat je nooit zult leren op een universiteit of school. Het is iets dat in je zit, en als het er niet is, kan niets het daar plaatsen.
- Harper Lee Citaten.NET