• Harper Lee Het te lezen boek is niet het boek dat voor u denkt, maar het boek dat u aan het denken zet. Geen enkel boek ter wereld is daarvoor gelijk aan de Bijbel.
    Origineel: The book to read is not the one which thinks for you, but the one which makes you think. No book in the world equals the Bible for that.
    Harper Lee
    Amerikaans auteur 1926-2016
    - +
    +1
Laden...
Harper Lee - Het te lezen boek is niet het boek dat voor u denkt, maar het boek dat u aan het denken zet. Geen enkel boek ter wereld is daarvoor gelijk aan de Bijbel.
Het te lezen boek is niet het boek dat voor u denkt, maar het boek dat u aan het denken zet. Geen enkel boek ter wereld is daarvoor gelijk aan de Bijbel. van : Harper Lee
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Het te lezen boek is niet het boek dat voor u denkt, maar het boek dat u aan het denken zet. Geen enkel boek ter wereld is daarvoor gelijk aan de Bijbel.
- Harper Lee Citaten.NET