• Harper Lee Mijn vader is een van de weinige mannen die ik ken die echte nederigheid heeft en het geeft hem een natuurlijke waardigheid. Hij heeft absoluut geen ego drive, en dus is hij een van de meest geliefde mannen in dit deel van de staat.
    Origineel: My father is one of the few men I've known who has genuine humility, and it lends him a natural dignity. He has absolutely no ego drive, and so he is one of the most beloved men in this part of the state.
    Bron: Life magazine article, 1961
    Harper Lee
    Amerikaans auteur 1926-2016
    Harper Lee
    - +
    +2
Harper Lee - Mijn vader is een van de weinige mannen die ik ken die echte nederigheid heeft en het geeft hem een natuurlijke waardigheid. Hij heeft absoluut geen ego drive, en dus is hij een van de meest geliefde mannen in dit deel van de staat.
Mijn vader is een van de weinige mannen die ik ken die echte nederigheid heeft en het geeft hem een natuurlijke waardigheid. Hij heeft absoluut geen ego drive, en dus is hij een van de meest geliefde mannen in dit deel van de staat. van : Harper Lee
X
z-love-geliefdes-zon black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-geliefdes-zon Mijn vader is een van de weinige mannen die ik ken die echte nederigheid heeft en het geeft hem een natuurlijke waardigheid. Hij heeft absoluut geen ego drive, en dus is hij een van de meest geliefde mannen in dit deel van de staat.
- Harper Lee Citaten.NET