• Harry Mulisch Ik ben van plan een verhaal te schrijven, waarin een vent bezig is een verhaal te schrijven. En in het verhaal, dat die tweede vent schrijft is ook een vent bezig een verhaal te schrijven. En in het verhaal weer, dat die vent schrijft, is weer een vent bezig een verhaal te schrijven, en zo tot in het oneindige. En weet je nu wie die vent is, die het verhaal schrijft in het verhaal van de oneindigste vent? ... Ik.
    Bron: Archibald Strohalm
    Harry Mulisch
    Nederlands schrijver 1927-2010
    - +
     0
Laden...
Harry Mulisch - Ik ben van plan een verhaal te schrijven, waarin een vent bezig is een verhaal te schrijven. En in het verhaal, dat die tweede vent schrijft is ook een vent bezig een verhaal te schrijven. En in het verhaal weer, dat die vent schrijft, is weer een vent bezig een verhaal te schrijven, en zo tot in het oneindige. En weet je nu wie die vent is, die het verhaal schrijft in het verhaal van de oneindigste vent? ... Ik.
Ik ben van plan een verhaal te schrijven, waarin een vent bezig is een verhaal te schrijven. En in het verhaal, dat die tweede vent schrijft is ook een vent bezig een verhaal te schrijven. En in het verhaal weer, dat die vent schrijft, is weer een vent bezig een verhaal te schrijven, en zo tot in het oneindige. En weet je nu wie die vent is, die het verhaal schrijft in het verhaal van de oneindigste vent? ... Ik. van : Harry Mulisch
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Ik ben van plan een verhaal te schrijven, waarin een vent bezig is een verhaal te schrijven. En in het verhaal, dat die tweede vent schrijft is ook een vent bezig een verhaal te schrijven. En in het verhaal weer, dat die vent schrijft, is weer een vent bezig een verhaal te schrijven, en zo tot in het oneindige. En weet je nu wie die vent is, die het verhaal schrijft in het verhaal van de oneindigste vent? ... Ik.
- Harry Mulisch Citaten.NET