• Hector Malot De hond is bijna altijd de spiegel van zijn meester, en wie de een ziet, ziet de ander. Toon me je hond en ik zal je vertellen wie je bent.
  Origineel: Le chien est presque toujours le miroir de son maître, et qui voit l'un voit l'autre. Montre-moi ton chien, je dirai qui tu es.
  Bron: Alleen op de wereld
  Hector Malot
  Frans schrijver 1830-1907
  - +
  +7
Hector Malot - De hond is bijna altijd de spiegel van zijn meester, en wie de een ziet, ziet de ander. Toon me je hond en ik zal je vertellen wie je bent.
De hond is bijna altijd de spiegel van zijn meester, en wie de een ziet, ziet de ander. Toon me je hond en ik zal je vertellen wie je bent. van : Hector Malot
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad De hond is bijna altijd de spiegel van zijn meester, en wie de een ziet, ziet de ander. Toon me je hond en ik zal je vertellen wie je bent.
- Hector Malot Citaten.NET