• Helmuth Karl von Moltke Wij willen allen oprecht dat aan wetten wordt gehouden; de beste manier om dit te doen is om de wetten zo te maken dat er aan valt te houden.
  Origineel: Wir wünschen alle aufrichtig, daß die Gesetze gehalten werden; der beste Weg dazu ist, die Gesetze so zu geben, daß sie gehalten werden können.
  Helmuth Karl von Moltke
  Duits generaal en stafchef van het Pruisische leger 1800-1891
  Helmuth Karl von Moltke
  - +
  +2
Helmuth Karl von Moltke - Wij willen allen oprecht dat aan wetten wordt gehouden; de beste manier om dit te doen is om de wetten zo te maken dat er aan valt te houden.
Wij willen allen oprecht dat aan wetten wordt gehouden; de beste manier om dit te doen is om de wetten zo te maken dat er aan valt te houden. van : Helmuth Karl von Moltke
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Wij willen allen oprecht dat aan wetten wordt gehouden; de beste manier om dit te doen is om de wetten zo te maken dat er aan valt te houden.
- Helmuth Karl von Moltke Citaten.NET