• Henri-Floris Jespers Liefde is een valstrik waaruit men zich nooit levend bevrijdt; De trage wederzijdse vernietiging, onder het mom van tederheid; Ook de vernietiging wordt een kunstwerk.
    Henri-Floris Jespers
    Vlaams dichter, redacteur en prozaschrijver 1944-2017
    Henri-Floris Jespers
    - +
    +1
Laden...
Henri-Floris Jespers - Liefde is een valstrik waaruit men zich nooit levend bevrijdt; De trage wederzijdse vernietiging, onder het mom van tederheid; Ook de vernietiging wordt een kunstwerk.
Liefde is een valstrik waaruit men zich nooit levend bevrijdt; De trage wederzijdse vernietiging, onder het mom van tederheid; Ook de vernietiging wordt een kunstwerk. van : Henri-Floris Jespers
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Liefde is een valstrik waaruit men zich nooit levend bevrijdt; De trage wederzijdse vernietiging, onder het mom van tederheid; Ook de vernietiging wordt een kunstwerk.
- Henri-Floris Jespers Citaten.NET