• Herbert Hoover De president is niet alleen de leider van een partij, hij is de voorzitter van het hele volk. Hij moet het geweten van Amerika interpreteren.
    Origineel: The President is not only the leader of a party, he is the President of the whole people. He must interpret the conscience of America.
    Herbert Hoover
    Amerikaans politicus en 31ste president 1874-1964
    Herbert Hoover
    - +
    +1
Herbert Hoover - De president is niet alleen de leider van een partij, hij is de voorzitter van het hele volk. Hij moet het geweten van Amerika interpreteren.
De president is niet alleen de leider van een partij, hij is de voorzitter van het hele volk. Hij moet het geweten van Amerika interpreteren. van : Herbert Hoover
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise De president is niet alleen de leider van een partij, hij is de voorzitter van het hele volk. Hij moet het geweten van Amerika interpreteren.
- Herbert Hoover Citaten.NET