• Horace Smith Goede raad is een van die beledigingen die een goed man, indien mogelijk, behoort te vergeven, maar in elk geval onmiddellijk moet vergeten.
    Origineel: Good advice is one of those injuries which a good man ought, if possible, to forgive, but at all events to forget at once.
    Bron: The Tin Trumpet (1836)
    Horace Smith
    Engels dichter en schrijver 1779-1849
    - +
     0
Laden...
Horace Smith - Goede raad is een van die beledigingen die een goed man, indien mogelijk, behoort te vergeven, maar in elk geval onmiddellijk moet vergeten.
Goede raad is een van die beledigingen die een goed man, indien mogelijk, behoort te vergeven, maar in elk geval onmiddellijk moet vergeten. van : Horace Smith
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Goede raad is een van die beledigingen die een goed man, indien mogelijk, behoort te vergeven, maar in elk geval onmiddellijk moet vergeten.
- Horace Smith Citaten.NET