Citaten uit The Innocent van Ian McEwan

Citaten 1 t/m 1 van 1.

 • U wilt graag een idee van nutteloosheid? Het is een tunnel in de woestijn, van nergens naar nergens, 120 meter lang.
  Origineel: You want a picture of futility? It's a tunnel in the desert, from nowhere to nowhere, four hundred and fifty feet long.
  Bron: The Innocent (1990)
  Ian McEwan
  - +
  +1
De beste The Innocent van Ian McEwan citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Bekijk alle citaten van Ian McEwan

Trefwoorden in deze citaten:

Vergelijkbare auteurs

Over Ian McEwan

Ian McEwan (Aldershot, 21 juni 1948) is een Brits schrijver.

Hij is een meester in het scheppen van extreme situaties waarin de hoofdpersonen van zijn boeken terechtkomen. Door een speling van het lot zal hun leven nooit meer hetzelfde zijn. Dankzij het grote succes van zijn boeken, zoals Atonement (2001), waarvan miljoenen zijn verkocht, geldt McEwan als de belangrijkste levende Britse romancier.
Veel werken van Ian McEwan vormden de basis voor een speelfilm. Paul Schrader verfilmde in 1990 The Comfort of Strangers met rollen voor Christopher Walken en Helen Mirren. Zijn debuutroman The Cement Garden kreeg in 1993 een verfilming, met in de hoofdrollen Charlotte Gainsbourg en Andrew Robertson. John Schlesinger bracht The Innocent op het witte doek en Roger Michell tekende voor de regie van Enduring Love in 2004. In 2007 werd zijn boek Atonement verfilmd.
McEwan maakt deel uit van een illuster vriendengroepje, met beroemdheden als Salman Rushdie, Richard Dawkins en wijlen Christopher Hitchens.

Bron Wikipedia