• Ivan Gontsjarov Herinneringen worden tot de schoonste poëzie, als ze je aan een levend geluk doen denken, maar ze veroorzaken een brandende pijn, als ze tot een litteken vergroeide wonden raken.
    Bron: Oblomow 4, VI
    Ivan Gontsjarov
    Russisch schrijver 1812-1891
    Ivan Gontsjarov
    - +
     0
Laden...
Ivan Gontsjarov - Herinneringen worden tot de schoonste poëzie, als ze je aan een levend geluk doen denken, maar ze veroorzaken een brandende pijn, als ze tot een litteken vergroeide wonden raken.
Herinneringen worden tot de schoonste poëzie, als ze je aan een levend geluk doen denken, maar ze veroorzaken een brandende pijn, als ze tot een litteken vergroeide wonden raken. van : Ivan Gontsjarov
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Herinneringen worden tot de schoonste poëzie, als ze je aan een levend geluk doen denken, maar ze veroorzaken een brandende pijn, als ze tot een litteken vergroeide wonden raken.
- Ivan Gontsjarov Citaten.NET