• Jakov Lind Het bestaan vloeit voort uit de afwezigheid van de nageboorte, waarvan de aanwezigheid daarom het uitgangspunt en bewijs van het bestaan is.
  Origineel: Existence results from the absence of placenta vestiges, whose presence is therefore the premise and proof of existence.
  Bron: Ergo (1966) p.68
  Jakov Lind
  Brits schrijver (ps. van Heinz Landwirth) 1927-2007
  Jakov Lind
  - +
  +1
Jakov Lind - Het bestaan vloeit voort uit de afwezigheid van de nageboorte, waarvan de aanwezigheid daarom het uitgangspunt en bewijs van het bestaan is.
Het bestaan vloeit voort uit de afwezigheid van de nageboorte, waarvan de aanwezigheid daarom het uitgangspunt en bewijs van het bestaan is. van : Jakov Lind
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Het bestaan vloeit voort uit de afwezigheid van de nageboorte, waarvan de aanwezigheid daarom het uitgangspunt en bewijs van het bestaan is.
- Jakov Lind Citaten.NET