• James Agate Een professional is iemand die zijn werk kan doen ook als hij er geen zin in heeft; een amateur is iemand die dat niet kan zelfs als hij er zin in heeft.
  Origineel: A professional is a man who can do his job when he doesn't feel like it; an amateur is one who can't when he does feel like it.
  James Agate
  Engels schrijver en criticus 1877-1947
  James Agate
  - +
   0
Laden...
James Agate - Een professional is iemand die zijn werk kan doen ook als hij er geen zin in heeft; een amateur is iemand die dat niet kan zelfs als hij er zin in heeft.
Een professional is iemand die zijn werk kan doen ook als hij er geen zin in heeft; een amateur is iemand die dat niet kan zelfs als hij er zin in heeft. van : James Agate
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Een professional is iemand die zijn werk kan doen ook als hij er geen zin in heeft; een amateur is iemand die dat niet kan zelfs als hij er zin in heeft.
- James Agate Citaten.NET