• James Anthony Froude Wilde dieren doden nooit voor de sport. De mens is de enige voor wie de marteling en dood van zijn medeschepselen een amusant tijdverdrijf is.
  Origineel: Wild animals never kill for sport. Man is the only one to whom the torture and death of his fellow creatures is amusing in itself.
  Bron: Oceana, or, England and Her Colonies (1886) p. 67
  James Anthony Froude
  Engels historicus en schrijver 1818-1894
  James Anthony Froude
  - +
  +67
James Anthony Froude - Wilde dieren doden nooit voor de sport. De mens is de enige voor wie de marteling en dood van zijn medeschepselen een amusant tijdverdrijf is.
Wilde dieren doden nooit voor de sport. De mens is de enige voor wie de marteling en dood van zijn medeschepselen een amusant tijdverdrijf is. van : James Anthony Froude
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Wilde dieren doden nooit voor de sport. De mens is de enige voor wie de marteling en dood van zijn medeschepselen een amusant tijdverdrijf is.
- James Anthony Froude Citaten.NET