• James Baldwin Ik hou meer van Amerika dan welk ander land op deze wereld dan ook, en precies om deze reden sta ik op het recht om haar voortdurend te bekritiseren.
    Origineel: I love America more than any other country in this world, and, exactly for this reason, I insist on the right to criticize her perpetually.
    Bron: Notes of a Native Son (1955)
    James Baldwin
    Amerikaans schrijver 1924-1987
    - +
     0
James Baldwin - Ik hou meer van Amerika dan welk ander land op deze wereld dan ook, en precies om deze reden sta ik op het recht om haar voortdurend te bekritiseren.
Ik hou meer van Amerika dan welk ander land op deze wereld dan ook, en precies om deze reden sta ik op het recht om haar voortdurend te bekritiseren. van : James Baldwin
X
road-with-clouds black-road forest hills-sunrise lake-forest mountains-with-lake plant-drops purple-flower river-forest sky-stars straat-stad sun-over-waterfall yellow-wheat z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
road-with-clouds Ik hou meer van Amerika dan welk ander land op deze wereld dan ook, en precies om deze reden sta ik op het recht om haar voortdurend te bekritiseren.
- James Baldwin Citaten.NET