• James Baldwin Ik ben er zeker van overtuigd dat het een van de grootste impulsen van de mensheid is om tot iets hoger dan een natuurlijke staat te komen.
    Origineel: I am certainly convinced that it is one of the greatest impulses of mankind to arrive at something higher than a natural state.
    James Baldwin
    Amerikaans schrijver 1924-1987
    - +
    +2
Laden...
James Baldwin - Ik ben er zeker van overtuigd dat het een van de grootste impulsen van de mensheid is om tot iets hoger dan een natuurlijke staat te komen.
Ik ben er zeker van overtuigd dat het een van de grootste impulsen van de mensheid is om tot iets hoger dan een natuurlijke staat te komen. van : James Baldwin
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest mountains-with-lake plant-drops purple-flower river-forest road-with-clouds straat-stad sun-over-waterfall yellow-wheat z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Ik ben er zeker van overtuigd dat het een van de grootste impulsen van de mensheid is om tot iets hoger dan een natuurlijke staat te komen.
- James Baldwin Citaten.NET