• Jamie Oliver Het enige wat ik wilde was om het koken van goed eten toegankelijk te maken voor iedereen. Om te laten zien dat je fouten mag maken - gebeurt mij ook regelmatig - en dat dit niet erg is.
    Origineel: All I ever wanted to do was to make food accessible to everyone; to show that you can make mistakes - I do all the time - but it doesn't matter.
    Bron: toegeschreven
    Jamie Oliver
    Brits chef-kok 1975-
    Jamie Oliver
    - +
    +2
Laden...
Jamie Oliver - Het enige wat ik wilde was om het koken van goed eten toegankelijk te maken voor iedereen. Om te laten zien dat je fouten mag maken - gebeurt mij ook regelmatig - en dat dit niet erg is.
Het enige wat ik wilde was om het koken van goed eten toegankelijk te maken voor iedereen. Om te laten zien dat je fouten mag maken - gebeurt mij ook regelmatig - en dat dit niet erg is. van : Jamie Oliver
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Het enige wat ik wilde was om het koken van goed eten toegankelijk te maken voor iedereen. Om te laten zien dat je fouten mag maken - gebeurt mij ook regelmatig - en dat dit niet erg is.
- Jamie Oliver Citaten.NET