• Janet Radcliffe Richards Feminisme gaat niet over een groep mensen die het wenst te bevoordelen, maar op een onrechtvaardigheid die het wenst uit te bannen.
  Origineel: Feminism is not concerned with a group of people it wants to benefit, but with a type of injustice it wants to eliminate.
  Bron: The Sceptical Feminist (1980)
  Janet Radcliffe Richards
  Brits filosofe 1944-
  Janet Radcliffe Richards
  - +
  +1
Laden...
Janet Radcliffe Richards - Feminisme gaat niet over een groep mensen die het wenst te bevoordelen, maar op een onrechtvaardigheid die het wenst uit te bannen.
Feminisme gaat niet over een groep mensen die het wenst te bevoordelen, maar op een onrechtvaardigheid die het wenst uit te bannen. van : Janet Radcliffe Richards
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Feminisme gaat niet over een groep mensen die het wenst te bevoordelen, maar op een onrechtvaardigheid die het wenst uit te bannen.
- Janet Radcliffe Richards Citaten.NET