• Jeanette Winterson Ze moest een boot vinden en er mee varen. Zonder garantie op het bereiken van een kust. Alleen de overtuiging dat wat ze wilde ook kon bestaan, als ze het maar durfde te vinden.
  Origineel: She must find a boat and sail in it. No guarantee of shore. Only a conviction that what she wanted could exist, if she dared to find it.
  Bron: Oranges Are Not the Only Fruit (1985)
  Jeanette Winterson
  Brits schrijfster 1959-
  Jeanette Winterson
  - +
  +1
Laden...
Jeanette Winterson - Ze moest een boot vinden en er mee varen. Zonder garantie op het bereiken van een kust. Alleen de overtuiging dat wat ze wilde ook kon bestaan, als ze het maar durfde te vinden.
Ze moest een boot vinden en er mee varen. Zonder garantie op het bereiken van een kust. Alleen de overtuiging dat wat ze wilde ook kon bestaan, als ze het maar durfde te vinden. van : Jeanette Winterson
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Ze moest een boot vinden en er mee varen. Zonder garantie op het bereiken van een kust. Alleen de overtuiging dat wat ze wilde ook kon bestaan, als ze het maar durfde te vinden.
- Jeanette Winterson Citaten.NET