• John McGahern Alles dat wordt gegeven, kan meteen worden weggenomen. We moeten leren nooit iets te verwachten, en wanneer het komt is het niet meer dan een geschenk in bruikleen.
    Origineel: Anything that is given can be at once taken away. We have to learn never to expect anything, and when it comes it's no more than a gift on loan.
    John McGahern
    Ierse schrijver 1934-2006
    - +
    +3
Laden...
John McGahern - Alles dat wordt gegeven, kan meteen worden weggenomen. We moeten leren nooit iets te verwachten, en wanneer het komt is het niet meer dan een geschenk in bruikleen.
Alles dat wordt gegeven, kan meteen worden weggenomen. We moeten leren nooit iets te verwachten, en wanneer het komt is het niet meer dan een geschenk in bruikleen. van : John McGahern
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Alles dat wordt gegeven, kan meteen worden weggenomen. We moeten leren nooit iets te verwachten, en wanneer het komt is het niet meer dan een geschenk in bruikleen.
- John McGahern Citaten.NET