• John Stuart Mill De noodlottige neiging der mensen om met het denken over een zaak op te houden zodra ze niet langer twijfelachtig is, is de oorzaak van de helft hunner dwalingen.
    Origineel: The fatal tendency of mankind to leave off thinking about a thing, when it is no longer doubtful, is the cause of half their errors.
    Bron: On Liberty (1859) Ch. II
    John Stuart Mill
    Engels econoom 1806-1873
    John Stuart Mill
    - +
    +2
Laden...
John Stuart Mill - De noodlottige neiging der mensen om met het denken over een zaak op te houden zodra ze niet langer twijfelachtig is, is de oorzaak van de helft hunner dwalingen.
De noodlottige neiging der mensen om met het denken over een zaak op te houden zodra ze niet langer twijfelachtig is, is de oorzaak van de helft hunner dwalingen. van : John Stuart Mill
X
z-love-small-hearts black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-small-hearts De noodlottige neiging der mensen om met het denken over een zaak op te houden zodra ze niet langer twijfelachtig is, is de oorzaak van de helft hunner dwalingen.
- John Stuart Mill Citaten.NET