• Joseph Heller Je zou niet normaal zijn als je nooit bang was. Zelfs de dapperste mannen ervaren angst. Een van de grootste taken waarmee we allemaal worden geconfronteerd in de strijd is het overwinnen van angst.
    Origineel: You wouldn’t be normal if you were never afraid. Even the bravest men experience fear. One of the biggest jobs we all face in combat is to overcome fear.
    Bron: Catch-22 (1999) 103
    Joseph Heller
    Amerikaans romanschrijver 1923-1999
    - +
    +1
Laden...
Joseph Heller - Je zou niet normaal zijn als je nooit bang was. Zelfs de dapperste mannen ervaren angst. Een van de grootste taken waarmee we allemaal worden geconfronteerd in de strijd is het overwinnen van angst.
Je zou niet normaal zijn als je nooit bang was. Zelfs de dapperste mannen ervaren angst. Een van de grootste taken waarmee we allemaal worden geconfronteerd in de strijd is het overwinnen van angst. van : Joseph Heller
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Je zou niet normaal zijn als je nooit bang was. Zelfs de dapperste mannen ervaren angst. Een van de grootste taken waarmee we allemaal worden geconfronteerd in de strijd is het overwinnen van angst.
- Joseph Heller Citaten.NET