• Joseph Heller Je zou niet normaal zijn als je nooit bang was. Zelfs de dapperste mannen ervaren angst. Een van de grootste taken waarmee we allemaal worden geconfronteerd in de strijd is het overwinnen van angst.
  Origineel: You wouldn’t be normal if you were never afraid. Even the bravest men experience fear. One of the biggest jobs we all face in combat is to overcome fear.
  Bron: Catch-22 (1999) 103
  Joseph Heller
  Amerikaans romanschrijver 1923-1999
  Joseph Heller
  - +
  +1
Laden...
Joseph Heller - Je zou niet normaal zijn als je nooit bang was. Zelfs de dapperste mannen ervaren angst. Een van de grootste taken waarmee we allemaal worden geconfronteerd in de strijd is het overwinnen van angst.
Je zou niet normaal zijn als je nooit bang was. Zelfs de dapperste mannen ervaren angst. Een van de grootste taken waarmee we allemaal worden geconfronteerd in de strijd is het overwinnen van angst. van: Joseph Heller
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Je zou niet normaal zijn als je nooit bang was. Zelfs de dapperste mannen ervaren angst. Een van de grootste taken waarmee we allemaal worden geconfronteerd in de strijd is het overwinnen van angst.
- Joseph Heller
Citaten.NET