• Julian Huxley Dankzij de wetenschap gaan de kansarmen geloven dat niemand ondervoed of chronisch ziek hoeft te zijn, of dat niemand de voordelen van de technische en praktische toepassingen hoeft te missen. De onrust in de wereld is grotendeels te wijten aan deze nieuwe overtuiging.
    Origineel: Thanks to science, the under-privileged are coming to believe that no one need be underfed or chronically diseased, or deprived of the benefits of its technical and practical applications. The world's unrest is largely due to this new belief.
    Bron: Transhumanism (1957)
    Julian Huxley
    Brits bioloog en schrijver 1887-1975
    Julian Huxley
    - +
    +2
Laden...
Julian Huxley - Dankzij de wetenschap gaan de kansarmen geloven dat niemand ondervoed of chronisch ziek hoeft te zijn, of dat niemand de voordelen van de technische en praktische toepassingen hoeft te missen. De onrust in de wereld is grotendeels te wijten aan deze nieuwe overtuiging.
Dankzij de wetenschap gaan de kansarmen geloven dat niemand ondervoed of chronisch ziek hoeft te zijn, of dat niemand de voordelen van de technische en praktische toepassingen hoeft te missen. De onrust in de wereld is grotendeels te wijten aan deze nieuwe overtuiging. van: Julian Huxley
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Dankzij de wetenschap gaan de kansarmen geloven dat niemand ondervoed of chronisch ziek hoeft te zijn, of dat niemand de voordelen van de technische en praktische toepassingen hoeft te missen. De onrust in de wereld is grotendeels te wijten aan deze nieuwe overtuiging.
- Julian Huxley
Citaten.NET